Як би відбрехатися? "ЛНР" перелякана через скандальне інтерв`ю білоруського найманця про обстріли

"У "ЛНР" спостерігається серйозний резонанс після публікації в ЗМІ інтерв'ю з бойовиком "ЛНР", "командиром развідвзвода" з Білорусі Бондарем, який розповів про обстріл Луганська бойовиками з мінометів"

Про це пише група "Інформаційний спротив".

"У "ЛНР" спостерігається серйозний резонанс після публікації в ЗМІ інтерв'ю з бойовиком "ЛНР", "командиром развідвзвода" з Білорусі Бондарем, який розповів про обстріл Луганська бойовиками з мінометів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що командування "2-го АК ЛНР" категорично заборонило без особливого дозволу будь-яким чином контактувати з представниками ЗМІ, при чому незалежно від того, російські вони чи місцеві або іноземні.

"Керівництво "МГБ ЛНР" запропонувало Плотницькому на вибір сфабрикувати документальні підтвердження і зібрати "свідчення" про психічне захворювання у Бондаря, або про його "роботі на СБУ", - зазначає Тимчук.

Наприкінці листопада білоруський найманець "ЛНР" 43-річний "командир взводу розвідки" Сергій Бондар підтвердив, що бойовики Ігоря Плотницького обстрілював Луганськ, щоб посіяти паніку.

"Мінометники все були колишні міліціонери з Луганська. Їх спеціально навчали мінометної справі, а місто вони знали як свої п'ять пальців. Переміщалися на "швидкій", на водовозі, на чому завгодно", - розповів Бондар.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Підривають ППО: ЗСУ готують “подарунок” на інавгурацію Путіна, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 4:15

Краснодарський край Росії у ніч проти 27 квітня атакували безпілотники. Попередньо, удари було завдано по НПЗ "Словʼянськ-ЕКО", бітумному заводу, Ільському НПЗ і низці інших об'єктів. Після атаки на деяких об'єктах виникла пожежа. Також повідомляється ...